
بیستمین هماندیشی در نسل چهارم مدیریت
موضوع: هنر “نه” گفتن در مسیر توسعه آینده
4 خرداد ماه 1404
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
گزارش برگزاری
بیستمین هماندیشی نسل چهارم مدیریت در کشور با موضوع هنر “نه” گفتن در مسیر توسعه برگزار شد.
این هماندیشی به میزبانی کنسرسیوم SAFA در تاریخ چهارم خردادماه 1404 در محل اتاق بازرگانی با حضور فرهیختگان ارجمند بسیاری برگزار گردید. جناب آقایان دکتر علیرضا مناقبی، دکتر سینا گرامی و دکتر کیوان نقرهکار به ایراد سخن پرداختند.
سمینار-نشست بعدی به زودی اطلاع رسانی می گردد.
کنسرسیوم SAFA (مجمع عالی واردات ایران / گروه مشاوره و آموزشی فیوچرلایت / نگاه سبز آگرین)
گزارش تصویری








All the contents described in this Website have been Prepared according to the 4th generation of management principals
Please publish these information

ماموریت سمینار
در نشست چهارم خردادماه، کنسرسیوم SAFA درنظر دارد تا دیدگاههای مدیریان سطح یک کشور را نسبت به دانش و داشتههایشان تغییر دهد، زیرا مدیران بزرگ و توانمند، صرفنظر از توانمندیهایشان، ممکن است زمان کافی برای یادگیری نداشته باشند و این موضوع میتواند باعث کاهش اثر بخشیشان در پیشبرد اهداف شرکت گردد.
در این سمینار به دو محور اصلی و اساس پرداخته خواهد شد. اولین موضوع درک اهمیت بیان “نمیدانم” توسط مدیریان بزرگ است. زیرا با توجه به تغییرات بنیادینی که در رفتارهای بازار و مشتریان ایجاد شده است، مدیران همواره نیازمند یادگیری هستند و باید درک کاملی از نیازهای دانشی خود داشته باشند تا به موضوعات بیارزش “نه” بگویند و زمان خود را بصورت متمرکز بر دانش مهم موردنیازشان بگذارند.
از طرفی مدیران باید در مسیر پرآشوب کنونی بدانند که چه میخواهند و چه نمیخواهند. این مهم به کمک روشهای نوین در نسل چهارم مدیریت رقم میخورد و به کمک این ابزارها، مدیران دقیقاً درک میکنند که چگونه در محیط پرآشوب و بر پایه تقاضای آینده بازار، تصمیمگیری کنند و به موضوعاتی “نه” بگویند.
لذا این نشست نیازهای دانشی مدیران در بازارهای کنونی را مورد بررسی قرار داده و روشهای تصمیمگیری در نسل چهارم مدیریت را تشریح میکند. یادمان باشد که در محیط پرآشوب مدیران باید ابزارهای مدیریتی کافی را فراگرفته تا بتوانند در حداقل زمان و با حداکثر اثربخشی تصمیمگیری نموده و رشد نمایند.
سخنرانان

علیرضا مناقبی

سینا گرامی

کیوان نقرهکار

محمد جعفر ایرانی